Kan de Airdream verwarmd worden ?

Ja dit is een optie, maar het is niet echt nodig omdat de Airdream zo gemaakt is dat hij een gevoelstemperatuur heeft van 28 graden zonder verwarming. Dit is de temperatuur van de meeste waterbedden en wordt ervaren als zeer aangenaam.

Waarom maakt men nog steeds andere matrassen als de Airdream zo goed is ?

Dit is een zeer goede vraag. Dit is het zelfde als: waarom drukt men nog steeds wegenkaarten als er al lang gps toestellen zijn. Zolang er verschillende fabrikanten zijn zullen er steeds andere producten gemaakt worden. Ook de prijs speelt hierin een rol. Een simpel foam matrasje kost uiteraard veel minder dan een gesofisticeerde regelbare matras.

Hoe kies ik de beste matras voor mij ?

Bezoek eerst eens een paar slaapwinkels en ga hun matrassen eens testen. Maak vervolgens een afspraak in onze showroom en kom de Airdream matras eens proberen. U zal onmiddellijk het verschil in comfort en steun voelen. De meeste mensen ervaren de Airdream dan ook als een super aangename matras. Wij bieden dan ook het meeste comfort voor een matige prijs.

Hoe zit het met de regeling van een 2 persoons matras ?

Bij een 2 persoonsmatras kan men elke zijde van de matras apart regelen. Hierdoor kunnen koppels met een groot gewichtsverschil de Airdream zonder problemen gebruiken. Links en rechts is apart instelbaar zonder dat er een spleet of naad is tussen de matrassen.

Maakt de Airdream ´s nachts lawaai ?

Neen. Sommige mensen kennen luchtgeveerde matrassen van ziekenhuizen ( wisseldrukmatras ). Bij deze maakt de pomp constant geluid. De Airdream werkt op een ander principe en maakt enkel een licht zoemend geluid als u de matras instelt. Eens ingesteld blijft de matras zijn lucht behouden. Ik heb klanten die al meer dan 7 jaar hun matras niet meer bijgeregeld hebben en nog altijd uitstekend liggen.

Worden de matrassen gebruikt door rugscholen en kinesisten ?

Ja steeds meer rugscholen en kinesisten zijn gewonnen voor de Airdream. Door zijn instelbaarheid, comfort en superieure steun gaan steeds meer mensen uit de medische sector met de Airdream werken. Er zijn er zelfs die spontaan hun medewerking verlenen om de Airdream steeds te verbeteren. We zitten dan ook al aan de negende generatie en we doen nog elke dag ons best om de topplaats te behouden.

Hoe zit het met de stabiliteit, wiebelt de Airdream niet ?

De Airdream heeft dezelfde stabiliteit als een gewone matras. Sommige mensen ervaren dat ze op een waterbed zeeziek te worden. Dit is niet in het gaval bij de Airdream. Als u beweegd zal de matras zich aan uw lichaam aanpassen en onmiddellijk stabiliseren. U merkt geen enkele nagolf of wiebeling.

Waarom werken jullie enkel op afspraak in de showroom ?

Een matras kopen is niet hetzelfde als een pakje frieten gaan halen. Het is de bedoeling dat u zo goed en duidelijk mogelijk geïnformeerd wordt. Het gaat tenslotte over uw nachtrust gedurende de komende 15 jaar. Als we niet op afspraak werken ( wat we vroeger geprobeerd hebben ) kan ik u niet rustig informeren. De kans is zeer groot dat er nog andere klanten staan te wachten die allerlei vragen hebben. Ook als u de Airdream wil testen is het niet echt gezellig als er vreemde mensen staan op te kijken. Daarom voor uw en mijn comfort werken we enkel op afspraak.

Wat kost een Airdream ?

De grote hamvraag. Wij hebben meerdere types en daarom verschillende prijsklassen. Laten we zeggen als u zich met uw gezin een reisje naar Spanje kan veroorloven in de zomer, kan u zich zeker een Airdream aanschaffen. 14 dagen Spanje of 14 jaar zorgeloos slapen ? Om U toch al een richtprijs te geven, u heeft al een luchtgeveerde matras vanaf 1130 € . Zeg nu zelf: voor 0,25 € per nacht kan u uw slaap toch niet laten.

Bij temperatuurschommelingen, moet ik de Airdream dan aanpassen ?

Neen, temperatuur van buitenaf heeft geen noemenswaardige invloed op de instelling van de matras. Om een verschil te voelen moet men al gaan werken met extremen van meer dan 50 graden.

Hoe kan ik zelf zo vlug mogelijk mijn slaapprobleem oplossen ?

Heel simpel. Ik heb tot nu toe mijn best gedaan om u een matras te presenteren die u gaat helpen. Nu is het aan U. Hoe langer u wacht, hoe langer uw problemen blijven duren. En u weet, van uitstel komt afstel. Dus maak die afspraak nu !!! U kan dit doen door ons te bellen op het nr 014/ 30 43 38 of u kan onderaan deze pagina online een afspraak maken.

Wat is het verschil tussen de Airdream en alle andere matrassen ?

Het grootste verschil zit in de regelbaarheid en tegendruk. De Airdream is de enige matras waarvan u de hardheid zelf kan bepalen. Hierdoor geeft de Airdream u een comfortgevoel en steun die geen enkele andere matras u kan geven. Zo horen nek en rugklachten tot het verleden. Wist u dat dit type matras de meest verkochte matras is in de USA. Die Amerikanen staan er om gekend dat ze van comfort houden.

Hebt referenties van klanten ?

Kijk eens rond op internet. We hebben al meer dan 6000 klanten in België. Hier en daar duiken er reacties op van klanten in allerhande forums. U vindt er vele terug via onderstaande link:
Google:Airdream ervaringen